Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögn/sanning

Jag snuddar alltid
vid lögnen
och putsar
min sanning




Fri vers av choralone
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-03 11:21



Bookmark and Share


    mymim
den är kort men säger mycket. fint
2010-11-27

  kath
den här är spännande, för hur vet man vad du säger? ;) den är snygg och säger mer än motsatsen
2005-04-03
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone