Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mars


evighetens evighet för alltid

jag slåss med orden
vill förklara
och lösa
alla problem
ta hand om
mig
sedan dig
band som är
slitstarkt
tål inte allt
det är bara
hoppet
som står
kvar
vacklande
och gråtandes
inför våra ögon
stackars oss




Fri vers av choralone
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-04-03 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt underbar bild av hoppet.
2005-04-03
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone