Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite sliskigt, jag försökte i alla fall


Malin

om du sätter dig här brevid mig
så ska jag fläta in alla sommarens blommor i ditt hår
jag kan sminka dina ögon med höstens regn
pudra dina kinder med vårens knoppar
och måla dina läppar med vinterns kontraster
vi kan glida iväg på varsitt moln och bara
ha framtiden rakt framför oss
vi kan skratta och le åt allt dumt som
vi sagt och gjort, och lämna det bakom oss
vad som väntar bestämmer vi
det är vi, du och jag mot alla och mot framtiden.




Övriga genrer av Mrscloudman
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-08-03 00:15



Bookmark and Share


    Lewis
jag ölskar denna dikten :3
2008-01-08

  theas
du skriver verkligen målande, kan verkligen se det framför mig. slutet känns lite som man hört det förr, men det var bra.
2007-08-03

  Vitsippa
du och jag mot världen<3
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman