Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt

en pojkes hand,
hårdsint men ändå så försiktig,
som smeker en saltig och blöt kind
hans röst som lugnt viskar
att allt kommer bli bra,
\"du behöver inte oroa dig\"

ögonen slås upp
illusionen försvann lika fort som den kom.
kvar är minnet och saknaden,


som alltid.




Fri vers av Mrscloudman
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-10-18 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman