Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My inside is outside.

en saknad av sommaren
och minnet av dig

(leéndes med armen runt mig)

















Fri vers av Mrscloudman
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 17:51



Bookmark and Share


    Lewis
fint men ändå så hemskt .__.
2007-10-17

    Ishjärta
fint saknat :)
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman