Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har aldrig riktigt vågat sätta ord på det som hände under den perioden som formade mig till den jag är nu. men here it goes


skrek du ?

jag visste inte hur jag skulle reagera
när orden ekade i korridorerna
eller hur jag skulle möta era blickar
som ni fällde när jag gick förbi
\"skrek du?\"
den meningen framkallar så många känslor
jag hatade det mest, jag hatade vad ni sa
hur ni sa det, jag hatade att ni gjorde det
att ni inte brydde er om hur jävla jobbigt det var

prata med min mamma, prata med kurator
\'vi har märkt att du börjat gå neråt\'
NEHE!? men så konstigt
alla orden, alla saker allt som dom gjorde
och ni såg inte ens, ni blundade för hela skiten

jag var naken och ni slog på mig med öppen handflata
känns det bra nu ?
mår ni bättre nu ?
skönt att jag kunde hjälpa till.
tack för att ni krossade mig.
tack.




Övriga genrer av Mrscloudman
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 01:04



Bookmark and Share


    Lewis
usch, tänk och börja om , börja någonstan men den vetskapne vi har nu. börja om och hoppa över det här.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman