Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den enda flickan...och den varma känslan Och snälla alla ni där ute använd ej det till era låtar elle nåt..


THUG LOVE

Denna bruden är så vacker denna bruden är så fin, (damm thug love)
jag ska göra allt för att du ska bli min.

Jag kan ej kontrollera mig , damm jag vill ge dig
sexi , söt , fina ögon, skit som jag älskar dig.

Du är det vackraste jag har sett och varje gång du går förbi
Fylls mitt hjärta med hopp och liv, du är flickan i mitt liv
(THUG LOVE)!!!! kärleken är blind

Men med dig är allt synklart, Så går rakt på sak
Du och jag inatt under samma takkkkkkkkkkk

Thug love jag och du
THUG LOVE i alla nu

THUG LOVE överallt
THUG LOVE uppfyller allt

THUG LOVE är äkta
THUF LOVE går ej att fejka

Du måste förstå att det är dig jag vill ha
men jag måste veta om du vill att det ska vara du o jag.

Jag såg dig för första gången och jag blev tagen
hjärtat bankade och jag fick fjärilar i magen.

Har hållt denna känslan i mig i länge nu , pallar ej mera nu
thug love i mig nu, och behöver en thug lady like you nu.

I got a lot of thug in me
That I wanna put in you

För att få lite av denna thug love
Bruden måste du vara villig att dö för.

Säg mig bruden vad du tycker om mig nu
Och om du vill ha det ( thug love), kom över till mig nu

säg mig hur du vill ha det
säg mig hur du gillar det
säg mig hur mycket du behöver det
THUG LOVE och du vill ha mer av det

Bruden du är inte dig själv mer,
Du har blivit desperat och du vill ha mer Å mer
Detta är REAL LOVE och KÄRLEK är det THUG LOVE ger

Thug love jag och du
THUG LOVE i alla nu

THUG LOVE överallt
THUG LOVE uppfyller allt

THUG LOVE är äkta
THUF LOVE går ej att fejka

thug love baby you need it


thug thug thug ..ohhh oh ohhh yeaahh love it


PS texten är ej klar ...ska jobba mycket med den..o lite ändringar också är inte helt nöjd med den...men nu ska jag sova..pusss o gonnaatt o mycket romas tack













Fri vers av halil__
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-08-03 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halil__
halil__