Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a

arbeta

börja arbeta

gå in för det

ta det på 100%s allvar

rädda världen

bidra med en promilles droppe

10 liter på 30 år

fokusera på Kraften

lita på den.




Övriga genrer av Spunkmajjer
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-05 20:46



Bookmark and Share


  Albert
det här kommer att bli en bra seire

a
och
b

det är inte många som vågar säga att det är viktigt att arbeta, och gå in för det
men där kan man ju ta ansvar och må riktigt bra

om man har tur (håll jag på att säga), men det beror inte på tur, så mycket, utan om man går in för det... oftast
tänker jag...
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Spunkmajjer

Senast publicerade
b
a
* Se alla