Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovisa

Lovisa är en ko-blaja
som inte fotboll kan laja

Hon är jobbig som tjatar
hennes mun, den bara gnatar

Hoppas hon nu blir glad
när jag äntligen skrivit en rad

annars så jävlar...
morr!




Fri vers av Kossa Muu
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 12:08



Bookmark and Share


  Eléa
Men faktum är att du skrev mer än en rad, du skrev ju åtta...
2007-08-07

  Eléa
Tackar hörru, vad rörd jag blir =)
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kossa Muu

Senast publicerade
Lovisa
* Se alla