Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en undran.

jag sitter här och funderar på hur jag ska orka.
Är på väg till banken.
Har inga pengar, men måste till banken.
Skall snart resa och känner en oro.
Hur ska det bli....? inte så mycket på resan men för mitt liv.
Jag har två söner.
Dom är mitt liv.
Har ångest, vad skall dom göra utan mig?
Ibland vet jag inte hur jag ska orka?
Orka palla mig iväg med ungarna.
idag skall min son spela fotboll, samtidigt skall jag till föräldrar möte...
har ordnat med barnbvakt...men vem skall köra min son till fotbollen?
måste fixa med fika till föräldrar mötet, det är knytkalas...USCH!!!
Vem ska hämta min som från fotbollen nu när jag är på föräldarmötet..
måste rusa...skynda skynda, måste hinna till banken....ja just det jag har ju inga pengar....FAAAAn jag glömnde pantburkarna.
hur ska Nico komma till fotbollen...? måste ringa grannen, kanske....
min läkare sa till mig att sluta stressa. \" Du har högt blodtryck\"
finns det mat hemma så att det räcker medan jag är borta?
Min läkare sa åt mig att sluta stressa....\"du kommer att dö tidigt i hjärinfarkt...\"
herre gud jag måste skynda mig...banken stänger.




Dagbok av cara mio
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-04-04 14:38



Bookmark and Share

  cara mio