Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simon

Simon jag saknar dig så.
Fast jag avskyr dig ändå.
Som en tyst skugga följer du mig vart jag går.
Om jag ett stor steg extra skulle ta då skulle du snart vara där jag var.
Du andas min luft.
Fan vad jag hatar dig så.
Dina mörka ögon..ditt leende, ditt skratt..
Uch vad jag avskyr dig.
Dina varma läppar och din marocanska hy.
Fy vad jag saknar dig.
Men vill inte ha dig igen.
Du lämnar för många sår..
Och jag orkar inte fälla en tår...
när jag alltid fäller så många ändå.




Övriga genrer av cara mio
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-31 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cara mio