Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuken stod i gevakt

jag känner mig dum och skiten, ensam och kall.
Du tog i mig och jag tog på dig.
Trodde så på att du menade väl.
plötsligt grep du hårdare, hårdare det sved.
blev inte rädd, bara ledsen.
du ville, jag ångrade mig ,du sa \" kom igen\".
du ville åt min \"blomma\" du ville svartmåla min själ.
\" du straffar mig bara\" sa du och grep mig hårdare.
armen böjde sig i ett vänster vridet grepp.
\" snälla släpp mig det gör så ont\".
min mormors ljuva stämma ekade i mitt huvud,KÄRLEK SMÄRTAR KÄRLEK GÖR ONT.
Du fällde mig bakåt, jag ramlade hårt. du svor på att aldrig mer göra mig illa, du menade inget med att knulla dom andra.
Kylan spred sig i mina ben, kraften var borta.
orkade inte mer.
greppet hårdande ilsket i armen jag grät och bad men inget hjälpte.
benen dina föste med kraft, nära så nära .
penisen din stod i gevakt redo att gå ut i en blodig attack.
ville bara stänga min \"blomma\", men bladen skrek och ville inte lyda.
\"jag slår dig på käften om du inte släpper till\".
KÄRLEK SMÄRTAR KÄRLEK GÖR ONT
det sved och brann när kuken försvann...
Du slog mig på käften och sedan var det allt.
du lovade att aldrig mer skulle göra mig illa.
Jag lovar att aldrig mer låta dig leva.




Övriga genrer av cara mio
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-10-01 15:13



Bookmark and Share


  karamellen
Man blir så jävligt förbannad! En stark text som jag tyvärr förstår alltför väl...
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

cara mio