Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

att dina armar inte räcker till
men det hade inte gjort något
om du försökte




Fri vers av Sparven
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven