Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken i oss alla

Det är bara hur man ser det
änglarna som puffar de rosa fluffmolnen
eller inte?

Den bild som finns inuti
är inte alltid klistermärket utanpå
för tanke och själ, kan aldrig riktigt
bli ett och samma
hur mycket den store tänkaren en försöker

Vem ska rädda dig, Mona Lisa
förälska sig i ditt inre?
Vintern är på väg
och snön faller
som våta flingor i ditt hår

Och det finns ingen som ser
in i hjärtat och tanken ...
ångest drabbar dig, Lisa liten
för inte ens du
kan se vad de verkligen är gjorda av




Fri vers av A-M
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-04-04 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos