Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men visst älskar vi varandra .



Vi väntar på bussen som kommer
föra mig bort från dig.
Dom andra skulle tro att vi bara var bekanta,
eller kanske bara några som ville prata.




Men visst älskar vi varandra
Visst gör vi det fortfarande .




Jag tittar på dina händer,
som en gång var sammanflätade med mina.


Vill inte titta
Vill inte känna
Vill inte andas in din doft.




Tänker att jag skulle fånga dig i min famn,
och kyssa livet ur dig
och aldrig släppa dig igen.
Så som jag alltid velat göra,
men aldrig gjort.




Sekunderna går.
Klockan tickar bort vår tid.
och när jag kliver på bussen och möter din blick
så vet jag inte om det är sista gången.


och jag vill falla ihop på bussgolvet och dö .


Men jag hittar en plats
och ångesten äter upp mig.
Inombords .




Men visst älskar vi varandra
Visst gör vi det fortfarande .






Fast vi aldrig sa det till varann .








Fri vers av saraa
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraa
saraa