Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Saker förändras för fort.
Jag hinner inte med, Jag sitter kvar medans alla springer.
Ser människor skynda förbi.
Människor som en gång varit mina vänner, De som inte längre har tid.
De som tiden slukat, kanske, kommer tiden låta dem gå.
om de bara vaknar, vaknar och ser hur allting ser ut.
Ser att jag sitter och väntar.
Väntar, för att få dem att förstå.
Men tiden slukar allas liv.
Även de som väntar.




Fri vers av noOne
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noOne
noOne