Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallgropar .


Jag loggar in som offline,
bara för att se om du är inne.




Det är du
och mitt hjärta hoppar över ett slag.
Men du är upptagen,
förrut var du upptagen utav mig.
Men nu.
Vem är du nu upptagen utav?




Jag sätter mig också som upptagen,
för att vi ska vara likadana.
Du blir online
och min puls stegrar,
så som den alltid gjorde med dig.




Jag sätter på musik
så du ser att jag lyssnar
att jag är där .




Skriv, snälla skriv!
Jag klarar inte det här!!!!




Plötsligt är du inte vid datorn
och det känns som du gjorde så,
för du vet,
jag skriver inte när du är det.






jagklararintedethär.

jag klarar inte det här.







JAG KLARAR INTE DET HÄR!!!!!!!!!





För visst känner vi fortfarande,
Visst känner vi fortfarande för varann!!!!




Fri vers av saraa
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraa
saraa