Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka för dig?

Har du någon gång försökt att definera lycka?
Om, vad kom du fram till?
Är lycka att ha världens bästa jobb?
Är lycka att tjäna flera miljoner om året och ha en egen pool bakom huset?
Är lycka att äga allt man någonsin kunnat önska sig?
Är lycka att bo i en villa som är lika stor som Vita huset?
Är lycka att köra en snygg, as snabb sportbil?
Kan man köpa lycka för pengar?

För mig är lycka att älska och bli älskad tillbaka
Att ha en familj som bryr sig
Att ha tak över huvudet och varm, god mat på bordet
Att kunna gå i skolan och forma intressen
Att känna trygghet och trivas med sig själv
Det är lycka för mig

Men det är inte allt
Lycka är att kunna se sina nära och en själv lyckas i livet
Nå mål och finna sitt livs kärlek

Livet är underbart
Vår värld är underbar
Vi har allt vi behöver och lite till

Lycka är livets upp och ner gångar
Det kommer alltid något bra av något dåligt

Jag är lycklig!
Är du?

Och vad är lycka för dig?




Övriga genrer av Carion
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carion
Carion