Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövde skriva av mig...


Oron för det som kan komma

En vanlig dag
Skola
Hem
Msn

Men det är någons födelsedag idag
Jag blir rädd
En flicka i min ålder skrev idag:
\"Grattis Adolf Hittler\"

Jag blir rädd
Inte för att hon skrev något
Utan för bokstavsföljden
\"Han var väl ett monster\" tänkte jag

Hur kan man skriva grattis?
Hur kan man fira någon som tagit så många liv?

Nu sitter jag bara här
Lika nojig som vanligt

Jag väntar här i mitt rum på ett tredje världskrig
När som helst kan det komma
Jag är inte orolig för alla de liv som kommer förstöras
För de barn som kommer mista sina föräldrar
För de föräldrar som kommer mista sina barn
För de lyckliga och alla andra


Men varför tänker jag så?
Detta är vardag
Och det skrämmer mig ännu mer
Världen är sådan nu och så kommer den alltid att vara




Övriga genrer av Carion
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-04-20 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carion
Carion