Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här ska den vara : )


Tyskland

Germanien, Romarrikets fall
det som förut bara skrivits
i chiffer

dom små korsvirkesgårdarna
rapsfälten, industrierna
ett folk på väg, någonstans
våra förfäders Gud
kommer visst från ditt land

för så har korpen viskat
i mitt öra

Tala till mig
skriv dina runor

för du har botat mig från mörker

en mjuk oceanvind
det är du
och jag
en droppe vatten
i ditt hår




Fri vers av Patrik Persson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Persson
Patrik Persson