Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära noll

Som om du
var en poetisk
skugga
eller
ljudet från
en skärmsläckare

ett mekaniskt brus

rymden väger lätt
minus tre grader
och kallt

överallt är det snö
och helt plötsligt
kommer jag på dig

att jag aldrig
tänker på dig

att du blivit
som en kuliss
jag aldrig
mer brytt mig om

att jag inte riktigt
kunnat sörja oss

vår ofullkomlighet
tillsammans




Fri vers av Patrik Persson
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Persson
Patrik Persson