Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So long var aldrig den natten







Ack ljuva slående segel
oh härliga akterspegel
förlig vind och vindspel
gärna motorlöst vid införsel




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 00:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jaså var den på rim? Det var inte meningen
2007-08-18

  Gunwale VIP
Ack och oh vilket fult rim vindspel/införsel! Men jag förstår ju att dikten är ett förtäckt uttryck för något som kan anses ännu fulare. Det var nog just genom rimmet jag kom på det.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP