Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 4/4-05


Saknad i gryning.

Så står

du vid min sida i
drömmens tunnel

leker mig

åter till skratt,
sår din glädje i mitt hjärta.

Gryning når

min ensamma bädd
och allt som finns kvar

av dig

är porträttet jag
målade igår, bara för
att åter få se dig le.




Fri vers av Anna-Lena O
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-04-04 21:08



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Gillar känslan i denna. slutet är en grym bild av saknad.

"allt som finns kvar

av dig

är porträttet jag
målade igår, bara för
att åter få se dig le".
2005-04-17

  kath
i sorgen fångar du ett leende i en tavla av en saknad älskad...vackert i det sorgliga...fint fångat
2005-04-17

  Krister O
Jag kan bara säga....underbart vacker! Den rymmer så mycket, med så få ord. Härligt!
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lena O
Anna-Lena O