Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en seans.


Förfäders kärlek.

Kärleken i förfäders
spår upphör inte när
livet släcker människans

ljus

Varje dag återkallar
du dem bara genom
att fortsätta älska dina

nära och kära




Fri vers av Anna-Lena O
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-06-28 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lena O
Anna-Lena O