Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt översatt från egen låttext


När du skiner

Du är här
Så nära mig
Aldrig långt borta
Och jag fruktar
Åtrån avslöjar sanningen en dag

Det du ser
är en lögn

När jag talar
Är orden du hör
inte de du känner

Jag kan inte gå iväg
Jag är förlamad
Mina sinnen har fastnat i dig

Ditt ljus når mitt hjärta
Du sliter ut det och får det att slå igen

Du håller mitt hjärta
Jag försöker fly
Men du är alltid där
Jag gömmer mig i mörkret
När du skiner

Du vet inte
Jag kan inte bryta mot reglerna
Säga hur jag känner

Allt är ett spel
Men ingen berättade för mig
hur man vinner

Jag gör mitt bästa för att vara narren
Så var min drottning och få mig att dansa för dig

Jag drömmer om dig
En underbar mardröm
Jag sov tryggt

Du väcker mig
Drömmen blir sann
Nu vet jag inte vad som är verkligt

Snälla John Blund
Stanna och låt mig sova för evigt

Jag sålde mitt hjärta
Jag kan inte köpa det tillbaka
Nu äger du min smärta
Den gömmer sig i mörkret när du
håller mitt hjärta

Jag gömmer mig i mörkret
När du skiner




Övriga genrer av Fantomhjärta
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-08-09 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantomhjärta