Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdagens dröm

Du rullar tärningen
Ett sista val

En knuff av ödet
Ingen tid för väntan

Så blunda nu
och sätt ditt finger på sanningen
Det finns ingen här
som visar vägen

Vågar du minnas
stjärnan som föll
Vad du önskade
Innan dagens ljus brände bort längtan

En avlägsen bön
blåser ord genom dina sinnen
En förändringens vind
Tar tag i tid som kommer

Men du vänder ryggen
åt alla nya chanser
En dag kommer
då livet inte hör en enda bön




Fri vers av Fantomhjärta
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-08-09 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantomhjärta