Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The flyttkartong blues









Det går en våg av känslor
genom kropp och själ
här luktar det på långt håll
av banankartong
och det känns så himla fel

Här vankas det packning
timme in o timme ut
det packas kläder,
porslin, allsköns behag

det hämtas kartonger
i parti och minut
det packas smått och gott
vareviga dag

och jag som packar sjunger
The flyttkartong blues
säg var håller
alla sköna mänskor hus

det är bara jag och alla
illaluktande toner
det känns som om
de var miljoner

Och jag som packar sjunger
The flyttkartong blues
säg var håller alla sköna
mänskor hus

det är bara jag och frånvaron
av frukt i kartong
kanske är de på rymmen
i nån luftballong

Här vankas det kassar och påsar
i vartenda hörn
det packas prylar,
saker, elektroniskt brus

det skämtas glatt o bittert
i min ensamhet
det packas halvfabrikat
efter behag

och jag som packar sjunger
The flyttkartong blues
säg var håller alla sköna
mänskor hus

det är bara jag och alla
illaluktande toner
det känns som om
de var miljoner

Och jag som packar sjunger
The flyttkartong blues
säg var håller alla sköna
mänskor hus

det är bara jag och frånvaron
av frukt i kartong
kanske är de på rymmen
i nån luftballong

The flyttkartong blues
the flyttkartong blues
säg var håller alla sköna
mänskor hus
kom hit och sjung med mig
the flyttkartong blues
the flyttkartong blues




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 18:34



Bookmark and Share


  katt.inc
Det svänger, skön rytm.
2007-08-10

  Carola Jeryd
Hur går det med gitarrspelet? Här har du annars en perfekt övning för en liten tonsättning. Kan nästan höra hur texten skulle låta som tonsatt på ett mysigt ställe!
Bravo!
Kramiz
2007-08-09

  Lena Renman
Hoppas flyttbluese sen flyttar när du flyttat klart
Rolig och rimmande läsning
lena
2007-08-09

  Jan Linderoth
En glad blues? Nä det tror jag inte! Men jag hör de blå tonerna och din hesa röst för allt damm som rörs upp i flytten och all gammal samlad skit.
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP