Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstraktifiering

Som på kanslisternas bleka likvaka över våra döda
Där Rigor Mortis för längesedan inträtt
Och dödens ängel somnat i ett hörn

Så ska även våra skötebarn sörjas
Sedan de förgåtts på abstraktionernas lömska världshav
Där dimman döljer drakar och sirener
Där ingenting är självklart




Fri vers av NevskijProspekt
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NevskijProspekt
NevskijProspekt