Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går

Hur många år det än går
Så har du aldrig försvunnit

Min hand håller ännu din
Timme efter timme

O allt jag upplevt, har du varit
närvarande, utan att veta det

Min smärta är ännu så stark
Dygn efter dygn

Du har torkat mina tårar,
utan att veta det

Min trygghet är lutad mot din
Vecka efter vecka

Du har gett mig styrka,
utan att veta det

Jag har förhindrat dig att gå
År efter år







Fri vers av Sparven
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 00:27



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Å håå! denna är ju bara så fantastisk och väldigt talande!.. jag känner direkt med dig min sköna!.. jag vet hur det känns.. där man vill ha nån bredvid sig i kärlek.. hm!.. men där finns ju ingen!.. men! kanske...-
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven