Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

judit - som hennes läppar formar sig kring rök








mitt språk



är inte en villfarelse

en vilja - för dig är jag -



en slags bön en tystnad



sades - det och ilningar och omtag



och du hade

du mig på känn




Fri vers av wayward - taiga
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-10 13:27



Bookmark and Share


  Antropofagen
fraseringar och tankar. Du och du på slutet lyckas jag inte läsa på rätt sätt?
2007-08-11

  Per Rydberg
Oj oj! En stark läsupplevelse där känslans ord målar vackert. Dikten är alltför fin för att jag skulle vilja ge mig på att analysera, helheten talar istället! Tack för en njutbar läsning!
2007-08-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Wayward

Din känsla för språket är fantastisk! Alltid kul och givande att läsa. Ytterligare ett exempel här! Hälsar vännen Fredrik
2007-08-10

  Mikael Lövkvist
Diit språk är levande, och du färdas mitt i känslans flöde. Vackert.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga