Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Att inte kunna ge livet mer än en död hund.
Är som att ge sin älskade en upplevelse av förnedring och förakt.
För att sedan slicka hans sår, med en tunga smord av salt...





Fri vers av yxne
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yxne