Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet japan-inspirerat, åtminstone österländsk stil


Berg mellan sjö och dal






Solen ljus skugga

Narijärvi dal sjöar

fiskare lycka




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-08-10 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP