Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar och åter igen, tankar


gå en mil i mina skor

du kom in i mitt rum
satte dig och tittade på dina fötter
gnylade till av smärtan
jag frågade varför
och du tittade på mig
men vackra kloka ögon
och sa orden

jag tog på mig dina skor
gick en mil
och fick hemska skavsår
men nu vet jag hur det är
att vara du
och att ha din värld
under mina fötter




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 472 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-10 23:56



Bookmark and Share


    Canzine
Jätte bra. Absolut ett av det bästa jag läst här inne!
2008-06-14

  Junibarn
WOW! helt fantastik! Bokmärkt och applåderad!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända