Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek, den är ett vattenfall

Dina händer är ett minne blott
Sakta, sakta bleknar dom.
Dina läppar är en döende sol
Sakta, sakta kallnar dom.
Ditt hjärta är en vintersjö
Sakta men säkert fryser det.

Och vår kärlek är, den är ett vattenfall
och vi faller, faller, faller ner.
Och du är vacker
men du är inget mer.
Du är ett vattenfall
du faller och jag faller med.

Likt en trollkarl plågar du mig
tills jag ber och jag faller, faller, faller ner.
Och när du långsamt lämnar mig här
dör jag långsamt till dina begär.

Vår kärlek är, den är ett vattenfall
och vi faller, faller, faller ner.
Och du är vacker
men du är inget mer.
Du är ett vattenfall
du faller och jag faller med...




Fri vers av Joey
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 01:55



Bookmark and Share


  iambleeding
tycka om! (K)
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Joey
Joey