Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget kan göras åt ödet.


meningen med livet?


vad är meningen med livet?
din vet jag ej.
syftet med mitt liv känner jag väl till.
jag ska bara finnas där och utan tårar tilldelas glåpord och slag.
belastad med ångest och utan talan ska jag bara stå där.
det är mitt syfte...så fortsätt bara...




Fri vers av Scar
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-11 14:58



Bookmark and Share


  Svante
Tja vad ska man säga. Ser ut som ett rop på hjälp. Något förutbestämt öde tror jag iafall inte på. Någon objektiv mening med livet finns inte. Du borde kräva bättre än så, du har rätt att må bra.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Scar
Scar