Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten som om jag


Jag ligger i din ficka
och dallrar
kan inte sluta
droppar droppar
bildar pölarna
som rinner ut och du
blir sur eller
bara som vanligt
ingenting
du känner inte känslorna
hallå skriker jag

hallå


ingenting

du tar av dig jackan
jag ligger kvar i fickan
skälver för mig själv
jag är så liten jag ska
växa till ett berg jag ska
växa söner din jacka
jag ska
få dig att känna någonting få dig att
känna mig

jag luktar fisk
om man luktar nära

jag kommer från havet
det är därför

jag har nästan torkat
torr på ena sidan
fuktig på den andra

någon har kastat mig
jag ligger och dallrar på golvet
vibrationerna genom plankorna
vickar gungar
och fram och tillbaka
och trillar rullar





du känner
ingenting
jag känner
dig
du känner ingen
ting

Glöm mig! Låt mig torka utan att du bryr dig, låt mig lukta fisk utan att du bryr dig, låt mig växa till ett berg utan att du bryr dig, låt mig spränga din jacka utan att du bryr dig.

jag bryr mig inte!













ingenting




Fri vers av amanda granberg
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-08-11 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amanda granberg