Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera!


Jag som inte ens ville ha dig

- Jag tror att jag tycker om dig mer än jag borde.

Ord som hoppar från mitt huvud och ut ur min mun. Utan att jag hinner med, hinner kontrollera . Varför sa jag så, du vill inte veta. Jag kan inte andas, jag måste slita för att få luft. Hjälp! Vad händer med mig, snälla ring ambulans, hämta läkare, ge mig mediciner.

- ¬Vill du vara med mig..på riktigt?

Dina ögon tittar frågande, du vill inte veta. Ja, det vill jag. Jag vill, jag vill. Det ska vara jag och du. Jag vill vakna med dig, jag vill somna med dig. Ingen annan!

- Ja.

Jag skulle inte ha svarat, jag kan se att du inte ville veta. Du ska ju åka bort snart till landet långt härifrån, du vill vara fri. Jag förstår. Nej jag förstår inte, du tog mig med till solen. Du och jag åkte tillsammans.

- Du är så ung.

Ung! Jag är inte ung, jag är ingen ålder. Jag är jag, du är du och vi är vi. Mitt hjärta brister, det ska ju vara du och jag.

- Tycker du att min ålder är jobbig?

Du är tyst, tystnad säger mer än ord. Jag är tyst, jag är ledsen. Jag gråter och dina armar håller hårt om mig. Ingenting annat betyder något. Jag vänder mig bort, fäller upp min sköld. Tro inte att du ska få såra mig. Ingen gör så mot mig

- Jag vill inte vara en jobbig sak som kommer och förstör i ditt liv.

Dina armar håller hårdare om mig. Snälla släpp mig aldrig. Jag vill bara stanna hos dig,
sluta prata! Du är det bästa i mitt liv, den första som vet och ändå stannat.

- Det är du inte. Du är bra.

Åh så bra du är, för bra. Men du tror mig inte. Du tror aldrig på vad jag säger. Lille skit ska man inte lyssna till. Dina skeptiska ögon tittar tillbaka.

- Men sluta. Så är det ju inte.

Obekväm är du. Vrider och vänder tills din arm inte längre är kvar. Inte längre skyddar mig.

- Du är den snällaste jag har träffat.

Och det blir tyst. Säg något, vad som helst. Hata mig, bara du reagerar. Jag sitter här utan min sköld, jag är blottad. Det är jag som riskerar något, var snäll mot mig. Ge mig inga skrapsår, det gör så ont.

- Det var inte meningen att det skulle bli såhär.

Jag vet, jag som inte ens ville ha dig.




Övriga genrer av CR
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 22:06



Bookmark and Share


  Smurf
Den var klockren!!!
Tack för det du gör med orden!!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

CR