Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

universum / kroppen / kärleken

kärleken är stor
fröna i universum
som virvlar och snurrar
kastar kaskader
runt runt
som till en galax
kastar dessa frön
runt om i den rymd vi ser
omkring oss
vi blir som klicheérna
ett med varandra
som celler i kroppen
vi delar oss
och i ännu fler kaskader
och ännu flera virvlar
stormar vi runt i vener
och artärer
allt blod
all vätska
och kött
och ben
och hud
denna lena hud
vackra hud
kärlek




Fri vers av choralone
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-04-05 23:14



Bookmark and Share


  pixter
underbart!
gillar slutet som övergår från det nästan lite vetenskapliga till mänskligt mjukt...
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone