Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I know everything changes from day to day

vill du promenera med mig i regnet?
så kan vi hoppa i alla pölar
jag kan ta på mig den där fula regjackan
som jag alltid säger att jag hatar
så kan vi skratta åt hur hemska vi ser ut
när regnet har blött ner hela håret
så kan du slå till mig på armen på skoj
när jag säger att du inte ser riktigt klok ut.




eller så kan jag ju bara sitta här på mitt rum
och fundera på varför vi inte umgås som förut ..




Övriga genrer av Mrscloudman
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 19:20



Bookmark and Share


    Lewis
jag vet att dikten nog inte handlar om mig , men jag tar åt mig. jag vill ah tillbaka dig.

men vet du?
det känns som vi är påväg till skratten igen.
2008-01-08

  kevlarsjälen
Åh men du vilken underbar dikt
verkligen
du har lyckats beröra mig enormt.

:)
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman