Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror

Ett \"jag\" utan broder är som
fåglar utan vingar, bäckar utan
vatten, gitarren utan strängar.
Ja, som en groda utan ben.

Totalt hopplös.

När du är nära svävar jag på mina
rosa moln. Men om inte, kommer
skuggorna och molnen blåser
här ifrån.

Ett Jag, ett Du.
En Syster, en Broder.
En kärlek till en annan.




Fri vers av Jose-Fin
Läst 3794 gånger
Publicerad 2007-08-13 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jose-Fin

Senast publicerade
Bror
* Se alla