Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om vänskap


Vänskap

Vänskap
Livet är svårt utan den
Många saknar den
Många ser inte den inte
Ta vara på den
Bevara den
En god vän lyssnar
En god vän förstår
En god vän finns alltid där
En god vän är evig




Fri vers av Mattias Josefsson
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josefsson
Mattias Josefsson