Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet från 1992

Vet du vad jag vill?
Jag vill mest bara finnas till.

Jag vill känna friheten,
precis som den vilda fjärilen.

Jag vill inte se någon gråt,
inte höra ordet förlåt.

Jag vill glädjas utav skratt,
och sova fridfullt varje natt.



Jag skickade ett brev.
Vill du veta vad jag skrev?

Jag skrev om min önskefärd,
bort från denna bittra värld.

Jag skrev om min frihetstörst,
men att jag måste resa först.



Men detta är bara ord,
meningslösa på vår jord.

Därför stannar jag säkert här.
Här, där alla andra är.

Men vet du vad jag tror?
att jag drar när jag blir stor.




Fri vers av Snörosen
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-04-06 18:42



Bookmark and Share


    zapatista
drömmande intressant.
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Snörosen
Snörosen