Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid fronten


Jag smälte ner ditt ansikte


Jag smälte ner dig ansikte
I tenn

Mitt hjärta kändes som det var av lera
Som brändes och blev stelt

En fotgängare, En kommandosoldat
Där lydnad är färdighet

En värld där allt var fel
Verkligheten blev avskuret örat

Du dog
Fast att du inte fick

I en ansiktsform
Där du tvingades till pina

Uttrycksfullt säger en staty mer än en bild
Du sade aldrig ett ord under din tortyr

En trasdockas rättvisa vid vägkanten
De marscherade åt andra hållet

Jag försökte fly
Desertera... Men det fanns inget kvar

Inte du också
Alla utom du

Varför är det omöjligt att väcka de döda
Varför finns det inga genvägar till ditt hjärta
Varför...varför...varför.. vart är kärlekens första förband




Fri vers av Robert Bobbby Eriksson
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-08-15 01:56



Bookmark and Share


  MotherBitch
fint-..vackert
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Robert Bobbby Eriksson