Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att få sanningar (som ofta inte är sanna) kastade rakt i ansiktet och i nästa andetag känns hjärtat slitas ur kroppen...


Dödande pil

Han gav henne en örfil
inte fysisk
men om en pil rakt in i hjärtat

och med små kippande andetag
rullade ögonen ur sina hålor
och döden
var ett faktum




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-04-07 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv