Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
this is as honest i ever will be


om att vara 11 år


jag skakar
skakar och badvattnet når bara
anklarna och

fyfansånjävlapanik

och mina revben hoppar framochtillbaka och

ljudet från tv:n blir starkare
och starkare

och ljudet av någon som går och
stökar lite

sliter tag i håret och jag

biter mig,
hårt, hårt

i läppen för att inte skrika rakt ut och jag tänker att

snart så

säckar jag ihop och dör för

jag vet inte varför du gjorde som du gjorde
men det var mitt fel

eller hur,
det var mitt fel?

och jag letar hysteriskt efter
något att fylla hålet där
mitt hjärta borde sitta och

upptäcker att
badrumsdörren är olåst och

fyfansånjävlapanik och

allt är mitt fel.




Fri vers av temuggen
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen