Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(snällasnälla hjälp mig med rubrikerna)


allt blir till ett hån



luften piskar
överallt
överallt och allt jag

hör är hur
andetagen
skriker efter ditt namn

och äppelträd och
busvisslingar och jag

håller för öronen för

jag vill stänga av nu.




Fri vers av temuggen
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-08-17 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen