Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny början, till slutet av tiden

i väntans tider
svidandets tiderum
silkeslena smekningar
skalar av min hud
så sårbarheten glänser
där under
lysande fin och givande
aldrig har kärleken varit så
vacker
det är du som väver den
tråd
av nytt hopp
och nytt liv
och jag hoppas det varar i evighet
tills våra själar bränns
i den stora jättens sista suck
och universum vänds inåt
och en annan tid börjar
cirkeln är sluten




Fri vers av choralone
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-04-07 18:21



Bookmark and Share


  Jimmy Myhre
Bra välskriven.
2005-04-12

  kath
en kärleksdikt som är vacker och klok och bara underbar...toppen fint skrivet..
2005-04-07

  Cattis Rönn
härlig kärleksdikt...gillas!!
2005-04-07

    livräddaren
bra!
2005-04-07
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone