Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Exkrementer ochsåvidare....


Inte något alla borde läsa


Mitt liv fyllt till bredden av exkrementer
Ett missöde, år efter år av misstag inte värt att nämna
Bara stängd eller bara död
Hurudana tingen är
Hurudana tingen lär
Hurudana tingen blir kär
För att sedan missta allt hopp om ett bättre liv
Missbildningens mönster
På bordet låg krigsförklaringen
Avgränsning... Vad är det?
En formell notifikation på vad jag vill kämpa emot
Varför är jag aldrig underrättad om framtiden
Man kan inte reglera krig
Vill vi kunna reglera krig
Kirurgen arbetar inte i samförstånd
Utan av egna erfarenheter
Och om denna doktor hatar patienten ifråga
Är patienten mycket illa ute om denna är sövd och motståndslös....
Konventioner, lagar och förordnader
Gissland dödades och det var min namnteckning som skrev under
Påtvingat att utföra brott mot mänskligheten
Mobila mord dömer alla till den dräpliga döden
”Är du inte med oss är du emot oss?”
Trygghet och säkerhet till varje pris
Kan vi få dödshjälp på köpet istället?
Gaphalsen blir halshuggen....




Fri vers av Robert Bobbby Eriksson
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-08-17 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Bobbby Eriksson