Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljans vilseledande

Vad vill jag egentligen? Det har jag ingen aning om. Dock vet jag vad jag inte vill, och gör därför motsatsen till detta.

Är detta då den sanna viljan eller bara en vilseledande manöver för att slippa ta reda på vad jag verkligen vill? Är det ett sätt att leva ett liv dag för dag utan att bekymra sig för mycket? Jag vet inte, men jag vet däremot att det funkar, i synnerhet i brist på vägvisande insikter...




Övriga genrer av Janis Karlsson
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson