Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här lilla versen som jag inspirerades till en morgon vid Öljaren skulle renderat mig dödsstraf för majestätsförbrytelse runt 1791


Arton kråkor


Arton kråkor sitter i ett träd.
Trädet är avlövat men kråkorna kraxar belåtet.
De tycker att de sitter så fint.




Fri vers av Janepoet
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-08-18 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janepoet
Janepoet